Robin Knutsson är tillbaka i Ljungbyhed efter kraschen

Postat av Flash Engineering kl 16:07

Robin Knutsson kraschade hårt under det officiella STCC TCR Scandinavia-testet på Ljungbyheds Motorbana i början av maj och nu är Lestrup Racing Team-föraren tillbaka på samma bana inför helgens premiär med en reparerad bil.

– Det var en ordentlig krasch, men det enda jag kunde tänka på efteråt var när jag kunde vara tillbaka bakom ratten igen, säger Knutsson.

I dag genomförde 19-åringen ett extra test på banan i Ljungbyhed bakom ratten på sin Volkswagen Golf GTI TCR.

– Det gick bra idag och det känns skönt att vara igång igen. Teamet har gjort ett riktigt bra jobb med att få ihop bilen igen och nu ser jag verkligen fram emot morgondagens kval, säger Robin Knutsson.

Robin Knutsson gör STCC-debut för Lestrup Racing Team i år och har satt ödmjuka mål inför den kommande säsongen.

– Mitt mål är att lära mig så mycket som möjligt och att bygga erfarenhet. Om jag kan matcha mina teamkompisar fartmässigt så kommer jag vara mer än nöjd, säger Robin Knutsson.

STCC TCR Scandinavia-premiären körs den 4-5 juni på Ljungbyheds Motorbana och sänds LIVE på: plus.stcc.se

Senaste nytt