Kevin Engman tävlar för Brink Motorsport på Gelleråsen Arena

Postat av Flash Engineering kl 08:00

Kevin Engman kommer att tävla för Brink Motorsport under Kanonloppet på Gelleråsen Arena den 21-22 augusti i en av teamets två Audi RS 3 LMS-tävlingsbilar.

– Det känns sjukt kul att få chansen att köra Kanonloppet med Brink Motorsport som under många år visat att de är ett toppteam i STCC, säger Engman.

31-åringen gjorde STCC-debut för Brovallen Design under fjolårets final och tog poäng i samtliga tre tävlingar med en sjundeplats som bästa resultat.

– Vi hälsar Kevin varmt välkommen till teamet och det ska bli kul att ge honom chansen för att se hur långt vi kan nå tillsammans, säger Ted Brink, teamchef för Brink Motorsport.

– Kevin har visat stor potential under sin karriär och imponerade under sitt inhopp under finalen förra året.

Engman har tidigare tävlat i gokart och JTCC, där han säkrat bronsmedaljen tre gånger, och kommer att tävla tillsammans med Tobias Brink på Gelleråsen Arena som ligger på andra plats i förarmästerskapet.

– Det ska bli riktigt kul att dra på sig hjälmen och tävla igen, säger Engman.

– Mitt mål för framtiden är helt klart att köra full STCC-säsong 2022.

Hannes Morin, som körde de två första STCC-tävlingarna för Brink Motorsport i år, kommer inte tävla för teamet på Gelleråsen Arena.

Mer information om föraruppställning till tävlingarna efter Gelleråsen Arena kommer att avslöjas inom de kommande veckorna.

Läs mer om Kanonloppet på Gelleråsen Arena här.

Senaste nytt